Izborna i 19. godišnja skupština Hrvatskog društva medicinskih vještaka ZO

Dana 17. ožujka 2022. godine, održana je online izborna i ujedno 19. godišnja skupština HLZ-Hrvatskog društva medicinskih vještaka zdravstvenog osiguranja, kojoj je prisustvovalo 70-tak članova iz svih krajeva Hrvatske.

Članstvo je usvojilo dnevni red skupštine i Izvješća o radu Društva, predstavljen je zajednički program kandidata za predsjednika i dopredsjednika društva za iduće razdoblje, te je online glasovanjem članstvo izabralo novog predsjednika i dopredsjednika kao i članove Upravnog odbora.

Po izvješću Izbornog povjerenstva za predsjednicu je izabrana dr. Ljiljana Milišić Ždralović, za dopredsjednicu dr. Srebrenka Mesić, a za članove Upravnog odbora Društva u idućem mandatu izabrani su članovi; dr. Marija Ivanković, dr. Ivanka Kalem Nikolić, dr. Dubravka Pezelj-Duliba, dr. Mira Stojić Čelan, dr. Tanja Šeparović, dr. Mirela Mičuda Delić, dr. Renata Miškulin, Avelino Baretić, Vesna Štefanac-Nadarević, dr. Sanja Milinović, dr. Nediljka Čelan i dr. Dunja Dumanić.

Novoizabrana predsjednica čestitala je na izboru dopredsjednici i svim članovima Upravnog odbora, zahvalila dr. Vlasti Zajic Stojanović na predanom vođenju Društva u svojim mandatima, središnjici HLZ-a na podršci, a svim članovima društva na ukazanom povjerenju i zajedništvu, te se obvezala na dosljednost u radu u nadolazećem mandatu.

 

 

 

Leave a Comment

(0 Comments)